recenze

Match 3 Maze

Match 3 Maze

Tak zde je důležité míti filipa, jak by řekl Oscar Wilde. Užijete si spoustu přemýšlení, asi jako když jste kdysi hrávali vláček. Jeden chybný tah a můžete začít znova. A věřte, že vás to bude mrzet zvláště ve vyšších levelech, kde je obtížnost stále vyšší.
Tak tedy, jakmile se proklikáte přes instalaci a menu, vlítnete přímo na věc. A je to tady, musíte přemýšlet. Ne, že by vás týrali hned na prvním levelu. To ne. První level je na rozjezd, abyste se ujistili, že na tom nejste zase tak špatně. Pak už je to horší. Musíte spojit všechny stejné diamanty k sobě v jedné sekvenci tahů. Když to neuděláte, je úplně jedno, že jste prošli všemi body, můžete začít znova, protože linka nahoře není doplněná dokonce. Na druhé straně pokud dosáhnete toho, že máte všechny diamanty krásně rozzářené a nemáte označené všechny body na hracím poli, ničeho jste nedosáhli. Zpátky se můžete vrátit pravým tlačítkem myši. Když se vám hra nepovede, nevadí, máte celkem tři pokusy. Pokud je vyčerpáte, zahlásí vám hra "Game over".

Na první spuštění mě upoutala pozoruhodná hudba. Jakkoliv je grafika trošku v pozadí, jde o perfektní logickou hru, která vás bude bavit a budete chtít překonat další úroveň.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =


galerie

Match 3 Maze Match 3 Maze Match 3 Maze