recenze

SunBulbz

SunBulbz

Bez elektřiny a hlavně bez světla si dnes už náš každodenní život ani nedovedeme představit. Využíváme ho v temných uličkách doslova při každém kroku. Ale pozor. I taková na první pohled běžná věc může být nástrojem k potlačení ohromného nebezpečí.
Na Zemi začíná být nedostatek energetických surovin, a tak se je lidé snaží šetřit, kde se to jen trochu dá. Jejich ekologické snažení založeno na jakési technologii TESLA bylo zneužito teroristickou skupinou k napadení Vatikánu. Celosvětová odplata nebyla úspěšná a vy se jako poslední voják pokoušíte splnit nemožný úkol.

Tím je uškvaření zlosynů přímo v jejich úkrytu vytvořením obřího tepelného zdroje. V praxi se jedná o logickou hru, v níž máte za úkol projít řadou úrovní. V každé z nich musíte přesunout určitý počet žárovek z jednoho místa na druhé, respektive tam, kde je veden žlutý elektrický drát. V případě správného dosazení se žárovka rozsvítí. No samozřejmě, že to není tak jednoduché. Misi vám ztěžují elektrická pole kolem vaší osoby. Ty musíte postupně a ve správném pořadí vypínat, přepínat a zapínat, aby jste se nedostali do slepé uličky. Vzhledem k tomu, že vždy můžete s sebou nést pouze jednu žárovku a ostatní je nutné strategicky přemisťovat na přechodné body, mnohdy budete level opakovat.

Hra dozajista potrápí vaše mozkové závity a komu by to bylo málo, může si vytvořit i vlastní kola v editoru.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce