recenze

Land of Runes

Land of Runes

Aktivní sopka, mocný artefakt rozflákaný na několik kusů a barevné runy na hrací ploše. To je něco logického pro vás. Zapojte mozek, spojujte stejnobarevné kostky k sobě a získejte všechny potřebné kusy, runy a zachraňte vaši vesnici.
Hrací plocha je plná nějakých těch barevných krychlí a sami se z ní neodstraní. Vaším úkolem je pouštět na desku další kostky, vytvářet tak přinejmenším trojice a odstranit je tak pryč. K postupu stačí zničit jen ty, na kterých je symbol, takže se spíše zaměřte na tyto objekty.
Strategii přemýšlení lze postavit už na tom, že můžete měnit aktuální a následující kostku, čili si zbytečně nezaplácávejte hrací plochu. V pozdějších levelech nedostatek místa už nemusí jít zachránit.
Na základní princip se navaluje spousta malých, ale šikovných překážek. Brzy přibudou „prázdné“, nezničitelné krychle, bomby, a když se k tomu přidá ještě časový limit, jde o slušnou zábavu, při které musíte nejen myslet, ale také rychle jednat. Podmínku časového limitu nemusí plnit, je tu i jakýsi relax mód, ale na ten já nehraju.
Orientaci zajišťuje kamera a otáčením lze získat přehled, kde se jaká barva nachází. Po této stránce žádná výhrada.
Lehce jsem nepochopil smysl jakýchsi miniher ve stylu mahjong, kdy odděláváte z desky dvojici stejných symbolů. Když se vám to nepodaří, stačí tento „level“ přeskočit a pokračujete dál. Pokud nehrajete na body a achievementy vám jsou taky celkem ukradené, nemá dle mého soudu smysl se tím zdržovat.
Hlavní náplň je ovšem dosti zábavná, když překonáte klasickou otravnost My Play City her, například s připojením na jejich stránky.
Tak skládání zdar.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Land of Runes Land of Runes Land of Runes Land of Runes Land of Runes Land of Runes

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce