recenze

Snap

Snap

Myslíte si, že jste zruční? A jakpak si věíte, pokud by šlo o to, jak citlivě umíte pracovat s počítačovou myškou? Máte-li náladu, není nic jednoduššího než si to vyzkoušet v dnešní gamesce a dokázat si tak, že máte dobrou mušku a cit v ruce.
Ačkoli se firma Phelios, Inc. specializuje spíše na komerční hry, uvolnila i freewareovku Snap!, kterou vám dnes přinášíme. Je to jednoduchá oddychovka pro všechny hráče i nehráče (pokud nemají problémy s ovládáním myši). Cílem hry je udržet pole kostek co nejprázdnější, protože (podobně jako třeba v tetrisu) hra končí ve chvíli, kdy vám alespoň jeden sloupec vyroste až na strop. Kostky padají čas od času shora, ale mnohem zajímavější a důležitější je, jak se kostek zbavovat...

Vy musíte myší uchopit kuličku, přivázanou na gumě a natáhnout ji tažením myši, až uvolníte myšítko, kulička vystřelí adekvátní rychlostí a směrem, který jste určili. Po dopadu (nejlépe na některou z kostek v poli) zničí tu kostku, na kterou dopadla, a všechny její sousedy stejné barvy.

Grafika Snap!u je jednoduchá a účelová, přesto pěkná a uhlazená. Nejde o žádný extrémní počin, ale příznivci klidné zábavy v něm jistě najdou zalíbení... ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

Snap Snap Snap