recenze

Patrimonium act 1

Patrimonium act 1

Neplacení účtu se vám může pěkně vymstít. Nikoho nebude zajímat, že jste nebohý student, který se nemůže nikde uchytit, protože jediné, co ho šlechtí, je jeho nadprůměrná inteligence. A jestli to skutečně někoho nezajímá, pak jsou to dva nabušení ranaři stojící za vašimi dveřmi.
Julian Hobler si to hezky zavařil. Naštěstí dostává nabídku od profesora Woncieka na výzkum v Egyptě. V tuto chvíli je to skutečně k nezaplacení, a tak už stačí jen opustit příbytek a vydat se za dobrodružstvím.

Hru začínáte na dvorku za domem, čemuž předcházelo intro zmiňující se o zápletce. Fanouškům žánru zaplesá srdíčko a hned několikrát. Jedná se o klasickou klikací adventuru, plnou vtipů, narážek, hádanek, promyšlených nebo náhodných akcí vedoucích k posunu dále a zdánlivě bezvýchodných situací. Z těch se v podstatě v průběhu hraní nevymaníte. Přestože se jedná o první část celé hry, určitě nadchne, zabaví a pořádně navnadí. Můžete se těšit na únik před ranaři a řešení letištních záležitostí.

Grafika je jak z říše snů a není k ní co dodat. Snad jen, aby se na druhou část nemuselo čekat příliš dlouho…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

Laurel Croft | 23.12.06 v 18:17

Patrimonium akt 3 už tady vyšel zhruba před půl rokem. Takže chybí ta dvoječka nějak:-)

pavelevap | 23.12.06 v 17:04

Nevím proč čekat na další díl? Nedávno vyšel už v němčině dokonce Act 3...

Berann | 22.12.06 v 23:42

ale to neber jako urážku mně se to taky líbilo...

Berann | 22.12.06 v 23:42

rofl ta přezdívka Stifmajstr sama o něčem vypovídá... a je jasný na jaký filmy se Stif Master dívá :D

Mečislav Kozel | 22.12.06 v 21:12

Stif Mastere, pokud chceš hrát konkrétně tuhle hru, tak ta se TADY nespouští. Ta se stáhne (klik na obrázek diskety - vedle "teploměru" s hodnocením), pak se nainstaluje a pak se hraje. (To je složitý, co?)
Pokud je to flashová hra, (není to tento případ), dá se buď rovnou spustit, nebo stáhnout a spustit později bez nutnosti připojení na internet. To jsou věci, žejo?

Stif Master | 22.12.06 v 16:27

JAK SE TADY poustej hry?

patricie | 22.12.06 v 16:21

dik


galerie

Patrimonium act 1 Patrimonium act 1 Patrimonium act 1