recenze

Eternal Trial

Eternal Trial

Pomozte dvěma kamarádům dostat se do určených cílů a probojovat se tak nástrahami daných labyrintů. Příjemná vizuální stránka a solidní hratelnost jsou samozřejmostí. Takže vzhůru do toho a půl je hotovo.
Když jsem byl o hodně mladší, velmi jsem si oblíbil překrásný titul Quadrax, kde ve spoustě levelů (tuším, že jich bylo 99) bylo potřeba dostat dva archeology na cílovou oblast a překonat přitom spoustu překážek. Jednalo se o nádhernou demonstraci toho, že pouze se spoluprácí můžete dosáhnout úspěchů. Her na podobném principu pak byla celá řada, vybavuje se mi ještě například Fish Fillets.

Z mých předešlých slov je určitě patrné, že Eternal Trial patří do této rodiny a pokud si chcete titul maximálně vychutnat, měli byste překonat například to, že vše je stylizováno do velmi silně stereotypního prostředí. Naštěstí hra je postavená na úplně něčem jiném, a to již zmíněné spolupráci. Bohužel vše má zde jeden podstatný háček. Zatímco v již zmíněném Quadraxu či Fish Fillets jste mohli ovládat jednotlivé postavy zcela nezávisle na sobě, zde tomu bude úplně jinak. Nejenže tak budete ovládat obě postavy najednou, ale jejich pohyby budou navíc zcela protichůdné. V praxi to vypadá tak, že jedna postava vám půjde do leva a druhá doprava. V počátečních levelech toto příliš nevadí, ovšem čím dále se dostanete, tím do popředí budou vystupovat nové a nové překážky a vám tak přibudou nepěkné vrásky na čele.

Na druhou stranu díky závislosti obou postav máte vše zjednodušené, protože vše je vybudováno tak, abyste to nakonec nějak zvládli. Úrovní je zde připravena celá řada a musím říci, že se, i přes již zmíněné stereotypní prostředí, nudit nebudete. A já vám nakonec přeji příjemnou zábavu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

Eternal Trial Eternal Trial Eternal Trial Eternal Trial Eternal Trial

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce