recenze

Freddy Pharkas

Freddy Pharkas

Nejen příznivci klasických adventur dnes budou mít šťastný den. Freddy Pharkas totiž není jenom skvělá adventura, je to především mistrovské dílo legendárního Ala Lowa, a to vše v originále jak se sluší a patří.
Úvodem bych poznamenal několik slov k tomu slůvku „originál“. Samozřejmě se jedná o freeware hru, ovšem s komerčním původem. Autoři ale před několika lety učinili opravdu solidní rozhodnutí, když právě změnili licenci do dnešní podoby a hru volně vypustili ven (podobně se tak stalo například u Flight of the Amazon Queen).

Tisíce příznivců se tak mohou radovat z tohoto skvostu, který se dějově odehrává na divokém západě a kde si vychutnáte opravdu vše, co tamější prostředí může nabídnout. Nepřímo z toho vyplývá i fakt, že nejde o gamesku, kterou byste dohráli „před cestou do školy/zaměstnání“. Vyjma opravdu hutné délky, také obsahuje poměrně dost zákysových míst. Budete-li jakkoliv potřebovat pomoci, můžete se klidně ptát v diskuzi, popř. se podívejte na originální návod.

Věřím, že společnými silami se nakonec podíváte na závěrečné titulky všichni. :) Jen mějte na paměti, že budete potřebovat DosBox. Bez něj si pravděpodobně ani neškrtnete.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

Freddy Pharkas Freddy Pharkas Freddy Pharkas

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce