recenze

Atom Smasher

Atom Smasher

Bobble Puzzle je zpátky! Autoři z týmu Shrike Software sáhli po tomto populárním tématu a vytvořili na něj variaci. K dispozici je velká porce úrovní, pěkná vizuální stránka a mnoho dalších faktorů, které z tohoto kousku dělají velmi povedenou hru.
Je tomu již hezkých pár let, co se objevil oblíbený Bobble Puzzle. Je také více než zřejmé, že autoři se tehdy inspirovali oblíbeným Tetrisem, který si upravili přesně dle obrazu svému.

Vznikl tak poměrně úspěšný logický rychlík, kde byl vás úkol velmi jednoduchý. Ovládali jste malý kánon, jenž vystřeloval kuličky různých barev, které jste se snažili trefit do horní části hrací plochy, na příslušná místa, kde rovněž bylo několik kuliček různých barev. Pokud jste mířili se svým dělem přesně a váš terč měl stejnou barvu, jako váš náboj, mohli jste si pomalu gratulovat. Pokud jste takto totiž zasáhli minimálně tři stejné barvy, daná řada zmizela a vám se na konto ihned připsaly body. Postup do další úrovně následoval v případě, kdy jste vyčistili celou hrací plochu. Tolik z minulosti, nyní je čas přesunout se do současna, a to k titulu Atom Smasher. Základ je tedy stejný. Máte malé dělo a střílíte různobarevné symboly do prázdna. Body si připisujete, utvoříte-li trojčlennou řadu s identickými prvky. Nic víc, nic míň!

Na začátku si ovšem můžete vybrat, zda-li chcete hrát náhodnou mapu nebo postupovat v připravené mini kampani. Ať se rozhodnete jakkoliv, můžete si být jistí, že se nudit nebudete, protože tento typ her se přívlastkem „logický rychlík“ nevyznačuje jen tak..Vaše počínaní by mělo být skutečně velmi rychlé a přesné. Levelů je pak připraveno poměrně hodně, pokud vám přesto jejich počet přijde jako malý, můžete bez obav využít přiložený editor, popřípadě vytáhnout několik dolarů a zakoupit si úrovně nové.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Atom Smasher Atom Smasher Atom Smasher Atom Smasher Atom Smasher