recenze

Crab Blaster

Crab Blaster

Crab Blaster je logická hříčka s několika typy střel, mnoha plošinkami a barevnými kostkami, které je nutno překonat. Pokud se budete chtít dostat dále, musíte střílet, skákat a také přemýšlet. I jediná chybička vede k opakování celé úrovně, což jistě málokoho potěší.
Ve své podstatě je to hra jednoduchá. Stačí jen trochu přemýšlet.

Ovládáte malý stoj, který umí chodit, skákat a střílet. Tyto základní schopnosti mu stačí k absolvování všech překážek, na něž během hraní narazíte. Přeskočit tu a tam nějakou plošinku nebude problém. Ale vždy se setkáte s tím, že cíl je jaksi zazděn. A to hned třemi druhy barevných dlaždic. Každou z nich lze zničit kompatibilní střelou a vy se tak můžete směle pustit do ničení této bariéry. Ovšem pozor. K dispozici máte jen omezený počet střel, a tak musíte jednak přesně zamířit a jednak se ujistit, zda máte vůbec vybraný správný typ munice. Jedna chyba znamená opakování kola, neboť neexistuje jiná cesta. Mezi náboji přepínáte pravou packou myši. Nakonec bomby. Ty pokládáte mezerníkem a nejvhodnější je co nejrychleji zmizet od místa výbuchu.

Hra to není obtížná. Jde spíše o to, abyste si v klidu všechno rozmysleli a rozstříleli. Je to taková odpočinkovější hra pro každého.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

MarieH

MarieH | 22.09.16 v 20:54

Zajímavá hra.


galerie

Crab Blaster Crab Blaster Crab Blaster