recenze

Sudoku King

Sudoku King

Kdo by neznal Sudoku? Hra, která za poslední rok uchvátila milióny lidí po celém světě. Hra, která si zahrává s čísly tak jednoduchým způsobem, že se tomu nechce věřit. Hra, která už na našem PC byla tolikrát, že se vzniklá hromada muže přehazovat vidlemi.
Sudoku nabízí velice zajímavý a přitom jednoduchý koncept, do kterého proniknete během pár minut (což ovšem vůbec neznamená, že každou hru poté projdete s prstem v nose). Hrací plocha se skládá z devíti čtverců, které jsou dále rozděleny do dalších devíti menších okének. Vaším úkolem je vyplnit všechna okénka čísly od jedné do devíti, a to takovým způsobem, aby dané číslo nebylo v řadě nebo sloupci obsaženo dvakrát. Musíte tudíž myslet hodně dopředu a pečlivě rozvažovat nad tím, kde umístíte čísla. Hra naštěstí není nijak časově omezena a autor vám dokonce nabízí vygenerovat si vlastní Sudoku v jedné z pěti obtížnosti. Sudoku tak nebude příliš těžké pro začátečníky a naopak nebude nudit pokročilé hráče.

Největší slabinou hry je bezesporu grafika, která tuto hru minula širokým obloukem. Jednou z nesporných vlastností her tohoto typu je fakt, že technické zpracování je to poslední, na co se při hodnocení hledí, tudíž vám nic nebrání v tom, abyste si hru naplno užívali!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =


galerie

Sudoku King Sudoku King Sudoku King

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce