recenze

Chain Star

Chain Star

Je to Tetris nebo to není Tetris? Není! I když s touto legendou má titul Chain Star hodně společného, označit ho jako prachsprostý klon této legendy by byl opravdu velký hřích. Vyjma zajímavého námětu pak můžete počítat i s velmi solidním zpracováním.
O původním Tetrisu toho bylo napsáno skutečně hodně, a tak myslím, že nemá smysl popisovat, o čem tato legenda je. Skutečně pochybuji, že je mezi vámi někdo, kdo by o této legendě nikdy neslyšel.

Když jsem spouštěl Chain Star, říkal jsem si, že půjde o další klon této legendy. Jaké ale bylo mé překvapení, když jsem zjistil, že autoři se sice možná touto modlou inspirovali, přesto vytvořili něco, o čem se některým vývojářům možná ani nezdálo, a to, že celkový námět trochu inovovali. Už nebude stačit, když vytvoříte jednu celou řadu, nebo že spojíte několik barev k sobě. Jak je už z názvu mnohým patrné, padat vám budou z výšky malé hvězdice a měsíčky (nevím, jak jinak bych ten druhý objekt mohl nazvat :). Princip zisku bodů spočívá v tom, že se vám podaří spojit minimálně jedna hvězdička a měsíček stejné barvy. Čím více jich pak máte najednou pohromadě, tím se lepší vidina celkového score. Možná se ptáte, co je na tom tak zábavného, proto vám radím, vyzkoušejte Chain Star .

Desítky minut, které jsem u něj strávil, totiž byly velmi pěkné. Ani nevím, co mě na tom titulu tak přitahovalo, možná to bylo nevšední pojetí už tak omývaného námětu, že jsem prostě byl rád za něco nového. Je dost možné, že se už i něco podobného jako Chain Star objevilo, já sám ale tento kousek hraji poprvé a pokud holdujete jednoduchým hříčkám, mohu vám ho vřele doporučit. Seženete-li navíc kamaráda či kamarádku, můžete si ho pozvat ke klávesnici a vychutnat si další kouzlo této hry.

stáhnout hru
artman

autor
/ artman

Skóre

78 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

Chain Star Chain Star Chain Star Chain Star Chain Star

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce