recenze

Catalyst

Catalyst

Přáli jste si někdy zkusit gamesku, kde si předem můžete nadefinovat, jakým způsobem se bude odehrávat a poté si už jen vychutnávat plod vašeho snažení? Je-li vaše odpověď kladná, pak jste dnes na té správné adrese. Nevěříte?
Princip je velice prostý, vlastně jediné co na začátku musíte udělat, je vybrat si čtveřici útočných prostředků (hrajete-li s kamarádem u 1 PC, pak jich bude více) a pak už jen využívat výhod, které gameska nabízí.

Žánrově se jedná o akční hru, kde ovládáte raketu a likvidujete soupeře. V tomhle ohledu by se nejednalo o nic převratného, pokud bychom si ovšem nevzpomněli na úvodní výběr útočných prostředků. Od toho se bude skutečně odvíjet, jakým způsobem bude celá akce probíhat a jakými kouzly budete srážet oponenty k zemi. Doporučuji vyzkoušet postupně všechny, neboť každý má něco do sebe. Můj neoblíbenější byl ten, jenž „rýsoval“ pruhy, se kterými když jsem obmotal nepřítele, automaticky jsem se s ním mohl rozloučit. Odešel totiž na místo, kde chodí většina padlých virtuálních oponentů. Na místo věčného zapomnění. :)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

Catalyst Catalyst Catalyst

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce