recenze

Ballermann

Ballermann

Po delší době vám přinášíme další přírůstek mezi erotické tituly. V roli neohroženého svalovce se ocitáte na pláži, kde budete přítomným slečnám střílet vodní pistolí na jejich poprsí. Zábava je tedy zaručena. Více prozradí ale až naše recenze!
Po všech těch akčních hrách, arkádách, adventurách a jiných dalších žánrech, co jsem měl možnost vám za ta léta přiblížit, jsem si uvědomil, že jsem ještě nikdy nerecenzoval žádnou erotickou hru a tento „nedostatek“ jsem se rozhodl napravit právě dnes, kdy se mi do rukou dostala německá hra Ballermann. Patříte-li mezi stálé čtenáře Freegame.cz, možná si vzpomenete na hru Ballerman - Hey, Baby, kde jste si v roli jednoho sympatického chodce mohli velmi netradiční cestou získat přízeň svobodných dívek. Dnes ale budete stavěni do úplně jiné pozice. Ne ovšem do ledasjaké, budete mít totiž možnost vyzkoušet si roli škodolibce se zbraní v ruce.

Představte si situaci, kdy jste schovaní za křovím, před nosem vám chodí lidé, z nichž většina jsou půvabné slečny a v popředí vám kromě moře dominují další, zajímavě vzhlížejíci objekty. Představa to je krásná, v následující gamesce ovšem zcela reálná. Ocitáte se totiž v kůži svalovce, který má v ruce vodní pistoli a v podstatě má tu moc „zaútočit“ na cokoliv a kohokoliv. Váš hlavní úkol je samozřejmě nasbírat co nejvíce bodů. Vaší pozornost tedy směřujte na sličné dívky, které vám k tomu dopomohou. Zamíříte-li jim na horní díl plavek, skrývající velmi pěkné poprsí a podaří-li se vám jej zasáhnout, pak se připravte na příděl bodů. Budete-li vše opakovat, dívka plavky sundá a zasáhnete-li je vodou, přibudou vám další body k dobru. Celý princip mi v podstatě připomněl známou slepičí sérii Moorhuhn, a to samozřejmě hned z několika důvodů.

Vy totiž můžete bez problémů kropit vodou i další objekty či bytosti, což jistě uvítá většina z vás, neboť bez potíží můžete skutečně zlikvidovat prakticky vše, co vás jen napadne. Nebudu raději ale nic jmenovat, abych vás nepřipravil o skvělé překvapení ;). Rád bych jen dodal, že bez větších problémů můžete získat i záporné body, proto si dávejte opravdu pozor na co míříte. Rovněž nedoporučuji moc plýtvat vodou. Jakmile vám totiž tato tekutina dojde, tak i když budete mít ještě k dispozici časový limit, automaticky končíte a jediné, co budete moci, je zvěčnit si své score a to jak v kladných hodnotách, tak i záporných. Samozřejmostí je, že výsledné body si můžete nechat poslat na internet a porovnat s ostatními.

Možná se někomu bude tříminutový limit, který dostanete k dispozici, zdát nedostatečný, mohu vás však bezpečně ujistit, že si s ním bohatě vystačíte. Dívky se nějak výrazně rychle nepohybují a máte v podstatě čas se porozhlédnout po okolí a prozkoumat jeho krásy. Jistě si tedy všimnete velmi pěkné vizuální stránky, která společně se solidním ozvučením dokresluje tu správnou atmosféru. Vše podstatné jsme si již myslím řekli, proto se vrhněme společně na hodnocení. Ať jsem se snažil, jak jsem se snažil, na následující gamesce jsem nenalezl žádné výrazné slabiny. Po čase se sice dostaví lehký stereotyp, ale tento problém trápí většinu dnešních gamesek, proto s jistotou mohu říci, že Ballermann je velmi povedený titul a patříte-li mezi příznivce erotických her, pak rozhodně stahujte! V opačném případě se ale raději porozhlédněte po něčem jiném, třeba po hrách z již zmíněné série Moorhuhn. ;).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

libor | 20.02.07 v 14:27

hry

katuska | 02.12.05 v 20:15

tobe hráblo ne!!!

zuzana | 02.12.05 v 20:14

nene ja miluju vsechny chci se nechat prcat ach ach

katuska | 02.12.05 v 20:11

to jo nste nejaky divny neee!!!debilaci!!!!

Nico | 07.11.05 v 10:18

CO TADY PÍŠETE DEBILITY KOHO MILUJETE VY KOŠTATA ? TOHLE JE SERVER A SEM SE PÍŠE NÁZOR NA HRU A NE NA NĚJAKÝ VYPATLÁVKY KTERÝ MILUJETE...

papínek | 27.10.05 v 00:15

MILUJU VAS VSECHNY :))

Jana | 23.10.05 v 00:20

Miluju !!!Michala Ptáčka!!!

david | 16.10.05 v 17:23

miluju tě andreo

romana | 12.10.05 v 13:38

čau hoši jak de život

kata | 27.09.05 v 19:47

Ahoj.

Petr hruby | 16.08.05 v 22:35

to je fakt cego kapite vub co to je ze dobre

BARČA | 02.08.05 v 10:54

JO,JÁ TĚ TAKY MILUJU,TOHLE SI NECHTE NA DIMA!!!!!!MĚ TY HRY PROSTĚ NEJDOU,VŽDY SE MI TAM UKÁŽE,ŽE TO NEJDE SPUSTIT,ŽE TAM JSOU NĚJAKÉ CHYBY!ČÍM TO JE?DŘÍV MI TO ALE ŠLO,TO JE DIVNÝ!!!!!!!

xenadras | 31.07.05 v 11:24

Legrační gameska, líbí se.

křeha | 09.07.05 v 10:34

MILUJU TĚ ANETO


galerie

Ballermann Ballermann Ballermann Ballermann Ballermann