recenze

Exception

Exception

Hra plná efektů, solidní hudební složky a dobré zábavy. Tak i takto by šel charakterizovat dnešní Exception, který pochází až z dalekého Japonska. Stažení rozhodně doporučujeme už nyní, mějte přesto na paměti, že narazíte na spoustu nečitelných znaků.
Ty budou bohužel i v hlavním menu, takže je pravděpodobné, že se do hry budete muset slepě proklikat. Přiznám se vám, že při pohledu na „čisté“ hlavní menu jsem měl chuť celý počin zavřít. K recenzím si tituly totiž vybírám velmi pečlivě a nepochybuji o tom, že mnohé z vás tato nepříjemnost dokáže odradit. Naštěstí jsem se proklikat dokázal a několik dalších minut mě přesvědčilo, že mám u hry ještě nějakou tu půlhodinku setrvat.

Námět je přitom velmi prostý. Zvesela si poletujete vesmírem a likvidujete téměř vše, co vám přijde do cesty. Na první pohled nic originálního, na ten druhý si ale jistě všimnete spousty efektů. Ty jsou totiž na takové úrovni, že možná velmi často budete na vše koukat s otevřenou pusou. Je to ale realita, přesněji řečeno virtuální realita. I když je zde stereotypnost poměrně brzo patrná, nepochybuji o tom, že vás titul udrží přikované u židle přesně tak dlouho, jak vy sami budete chtít, protože se zde konají skutečně grafické orgie. Japonci jsou holt šikulové.

Široká je i škála možných nastavení. Bohužel zde se právě projevují pro Evropana nečitelné texty, takže veškeré podrobnější nastavení bude záležet spíše na náhodě. Jak jsem ale zmínil v perexu, stažení rozhodně doporučuji. Když se nenecháte zpočátku odradit, gameska vás bude velmi slušně bavit. A o to tu jde především.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

dan | 07.02.08 v 17:39

kde se daj hrat?

dan | 07.02.08 v 17:38

blaso


galerie

Exception Exception Exception Exception Exception