recenze

Červená lucerna 4

Červená lucerna 4

Dle mytologie byl Eros bůžek. Každý asi tuší čeho… Červená lucerna 4 je příjemnou logickou puzzloidní gameskou, ve které skládáme „rozčtvrcené“ fotografie hezkých děvčat do původní podoby. A je tu motivující prvek ve formě jejich spoře oděných tělíček.
Sérii Červená lucerna společnosti Media Trade charakterizuje prvek jediný, a to fakt, že je určena do rukou dospěláků, nikoliv dětí. Spoře oděné slečny se na nás ze všech koutů usmívají, tahajíce za knoflíčky svých podprsenek mimo území jejich určení.

Dnešní kousek je de facto upoutávkou na čtvrtý díl série, ve kterém lze najít tisíce a tisíce lákavých fotografií. Autoři firmy zřejmě společně ruku v ruce s marketingovým oddělením tu pro širokou komunitu připravili ochutnávku ve formě klasického puzzle s několika volitelnými fotografiemi, rozdělenými do dvou konkrétních skupin – blondýny a brunety. Celkových 18 snímků je kvalitativně dobrých, dámy se tváří příjemně, nicméně jejich nahota je cudně zahalena buď do halenek, neprůsvitných kalhotek či krajkovaných p-prsenek. Toto se asi nebude líbit erotomoanům v našich řadách, kteří by na místě výše jmenovaných oděvních doplňků zřejmě nejraději viděli krystalické vakuum, ovšem my ostatní fajnšmekři se budeme samozřejmě soustředit na hru a takových drobností si všímat nebudeme… Puzzlík se nám na povel vygeneruje nad stávající slečnou (tedy dojde k jejímu „rozčtvrcení“) a my se na něj můžeme všemi mozkovými silami vrhnout. Počet dílků je pevně daný, takže o zlehčení či ztížení hry nemůže být ani řeč. Grafika ve hře je prakticky nulová, nepočítám-li digitalizované slečny, takže tady není co hodnotit. Herní doba je přijatelná.

Mých 69% hra dostala za pěkně zpracované puzzlování. Vzhledem k tomu, že jsem měl možnost před mnoha lety osobně poznat majitele firmy, který byl (a zřejmě ještě je) velmi pragmatický kapitalista, musím říci, že se za tímto příjemným puzzlíkem skrývá jen a pouze upoutávka na full verzi za drahý peníz. Kalkul je kalkul, ale proč si kazit myšlenky těmito fakty? Hrajme co to půjde, je to fajn.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

pavel | 23.09.06 v 03:07

nevim co

lada | 23.09.06 v 03:07

freegame.cz

hallowen | 12.01.06 v 18:27

avocs bej am peja

lucie | 12.01.06 v 18:24

amajka kasimo amaja


galerie

Červená lucerna 4 Červená lucerna 4 Červená lucerna 4 Červená lucerna 4 Červená lucerna 4