recenze

Gold Fever

Gold Fever

Fantastický logický rychlík na jedno použití! Člověk by si myslel, že vzhledem k množství různých typů logických her tu už není místo pro nové nápady. A přece! Hoši z Tik Games nám přinesli super kousek, který je hratelný a k hráči přívětivý. Go for it!
Hodinka hraní. Je to moc anebo málo? U shit-her je to více než dost, u dobrých her je to zase málo. A co třeba hodinka u super hry, která nám sice dá pouze 60 minut rozkoše, ale ve které může schopný hráč projít pořádnou porci připravených levelů?

Pokud se člověku něco líbí, neměl by to tajit. Ať už je to hezké děvče, milý chlapec, sympatická fenka, maková buchta či počítačová hra. Vím, že se v „poloprofesionální“ herní lize pohybuje mnoho balastu, ale i mnoho špičkového a zajímavého. A právě dnešní pecka Gold Fever je právě tou hrou, u které bych rozhodně nechtěl utajit, že se mi líbí. Dnešní non-freeware kousek mě prostě dostal. Herní princip není nijak inovativní, prostě rozklikáváme na herním screenu kombinace zlaťoučkých (i jiných) mincí tak, aby se spojily minimálně tři stejného obrazce, a to za účelem získání bodového ohodnocení při jejich současném zmizení. Samozřejmě nás v této činnosti tlačí čas, takže pokud nerozklikáme všechno, co na obrazovce jest, jsme v pytli….ehm, chtěl jsem říci, že hra končí….Ale co činí tuto hru tááááááákhle zajímavou a hratelnou? Systém levelů. Prvních deset nás zlehýnka rozehřeje, dalších deset nás parádně navnadí a po pětadvacátém už jde do tuhého. A to máme prosím před sebou ještě levelů v řádu stovek! Je zkrátka vidět, že si autor hry vyhrál.

A teď zase zpět na zem. Hra je de facto shareware (trial), takže po hodince hraní, kdy už už doděláváme tak třicátou úroveň, zazvoní zvonec a pohádky je konec. Pro prodloužení rozkoše pak musíme sáhnout do kešeně pro Visa kartu a převést požadovaný obnos na konto autora. Až na tuto drobnost dostává Gold Fever ode mne absolutorium.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

Stefan | 01.08.06 v 17:45

nemoze mi ju niekto poslat full


galerie

Gold Fever Gold Fever Gold Fever Gold Fever Gold Fever