recenze

Free Chess

Free Chess

Šachoví velmistři třeste se! Do nepohody vás dostane Free Chess s vynikajícím protihráčem. Myslím tím umělou inteligenci, která vás během pár minut rozcupuje na kusy. Troufnete si vyzvat živého nebo neživého soupeře?
Šachy jsou stylem zábavy velmi šlechtěným a váženým. Šachy jsou předností králů. Dokažte si sám sobě, že v sobě skrýváte královskou krev a bez problémů vyřadíte ze hry nejednoho silného konkurenta.

Cesta k úspěchu vede složitou a trnitou cestou. Vysvětlovat pravidla a způsob hraní šachů by bylo velmi obtížné, a proto mám pro vás jednu radu. Nerozumíte-li této náročné hře na logické myšlení, tak si radši zvolte jiný typ hry, který vám sedne daleko lépe.

Samotná hra nabídne 2D a 3D hrací plochu, kdy si můžete měnit pohledy hráčů, upravovat hlasitost hudby a konec konců si hrát se svým vyzyvatelem po internetu. Co byste ještě potřebovali? Já vím co! Hodně štěstí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

jbg | 02.03.12 v 15:24

Nějak mi uniklo, jak se v Areně dá vypnout čas, nerad hraju na čas, pro sebe ať si počítač klidně limit zadá, když chce. Arena taky není 3d. Osobně mám mnohem raděj prostorovou šachovnici. Takže kdyby takovejhle prográmek umožňoval zapojit Rybku, Crittera, Stockfish nebo Houdiniho, tak do toho jdu. Ovšem pokud někomu vadí, že bude v jednom kuse prohrávat, tak ať si pořídí raděj tohle. Absence knih zahájení atp. je mi šumák, na to jsou jiné programy. V Areně se mi to motá pod ruce. Používám chess wizzard, ale ten bohužel není 3d, zato není zaplácán blbostma.

MUDr. Mstibor Háborů | 10.02.10 v 23:08

Já o lepších šachách volně ke stažení vím: Chess Arena, jde v ní spouštět velké množství motorů (="mozků"), z nejlepších bude Rybka 2.2, Firebird, StockFish a podobně. Adresa: playwitharena (tečka) com
V sekci Arena Download doporučuji stáhnout tu druhou verzi (cca 18 MB), tam už jsou motory obsaženy.

Ondřej | 09.02.10 v 21:19

Ano, tyhle šachy jsou dobrý. Sice nejsou dokonalý, ale o lepších šachách volně ke stažení zatím nevím. Jednou jsem počítač porazil v nejvyšší obtížnosti, ale to jsem se docela slušně nadřel.
Ojediněle se ve hře objeví chybička (bug).
Tyhle šachy doporučuji. Jednoduché a přehledné.

milan | 03.03.08 v 16:35

konecne slusny sachy


galerie

Free Chess Free Chess Free Chess Free Chess Free Chess