recenze

MyPlayCity Solitaire

MyPlayCity Solitaire

Karty a karetní svět vůbec bývají na první pohled pro mnoho hráčů počítačových her nezábavné a fádní. K titulům, které se toto mínění snaží vyvrátit nebo alespoň zmírnit patří i dnešní hra, a to nejen díky slečně v plavkách, byť kreslené, jež vás uvítá ihned na začátku vašeho hraní.

Jestliže překonáte počáteční skepsi ke karetním hrám, budete myslím přijemně překvapeni.

Pravidla jsou asi následující: Z balíčku karet, jenž se vyskytuje v levém horním rohu, postupně obracíte a vykládáte na stůl do ohraničených polí karty. Smyslem hry je, aby vám na ploše zůstalo co nejméně karet, nejlépe žádná. Toho dosahujete vzájemným kombinováním a skládáním karet na sebe podle toho, kde se vyskytují a jakého jsou vzoru. V praxi můžete tedy kombinovat stejný druh karet, jestliže jsou vedle sebe, nebo se vyskytují ob dvě karty jiné. To stejné platí i pro karty různého vzoru, ale stejné hodnoty. Za své dobré či méně dobré počínání získáváte nebo ztrácíte body, které se vám hromadí na vašem zpočátku vytvořeném profilu. Hru si lze uložit i během rozehrané „partičky“.

Po grafické stránce je hra hezky vybarvena. Co mi ale trochu vadí je její samovolné připojení na stránky tvůrců po skončení hraní.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Bidoj Pupenec | 20.01.08 v 19:33

Víme. Dá.

will | 20.01.08 v 19:24

nevíte jestli si tady můžu něco zahrát

Kacirek_Donald | 13.08.07 v 18:17

:-))

kačka | 06.08.07 v 17:07

miluju tě


galerie

MyPlayCity Solitaire MyPlayCity Solitaire