recenze

 A Fistful of Cows

A Fistful of Cows

Všechny krávy jsou vaše, a když přiletí ufouni a začnou vám je krást, není jiné (a lepší) řešení, než vzít do ruky mačetu a kolt a jít si to s mimozemšťánky vyříkat. Možná kdyby znali nějaký ten cizí jazyk, domluvili by se s touto vnadnou ženštinou a nevznikla by taková jatka. To by ovšem zas nebyla taková zábava. Nemám pravdu?
Jasná a přímočará záležitost, ve které budete mít za úkol rozsekat bandu emzáků. Povedená, možná až katarzní, záležitost.

Ocitáte se na ranči a jste svědky prvního únosu krávy létajícím talířem. Takto by to dále nešlo, takže vyrážíte na cestu. Procházíte krásným 3D prostředím westernových filmů a kosíte jednoho ufona za druhým. Ti se na vás řítí v početném stádečku, ale velká ostrá mačeta to řeší s elegancí a combíčky jí vlastní. Jakmile je aktuální prostředí ufounoprázdné, postupujete dál. Pokud nejste fanoušky takovéto jednoduché akční mlátičky, můžete se alespoň kochat okolím a vtípky, které si autoři pro vás nachystali.
Sekání je sice zábavné, ale není to jediný způsob boje. S koltem můžete nepřátele kosit na velkou vzdálenost a místy to bude i jediný způsob, jak se dostat dále. Náboje do něj získáte opět pomlácením hordy z vesmíru.
Životy se doplňují samovolně, a tak se v případě nouze uchylte z dosahu všeho, co vás ohrožuje. Jelikož ale za vámi všichni běhají, házejí vybuchující dynamit, není to zas až tak snadné. Checkpointy v případě úmrtí situaci jistí.
Toto malé dílko pochází od španělských vývojářů, kteří jej vyvinuli jako školní projekt jejich gradujícího studia. Hru proběhnete rychle (já ji proběhl už třikrát), ale celou dobu se budete bavit. Kromě grafiky a hratelnosti je tu také parádní country hudební doprovod.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

skala265

skala265 | 11.02.15 v 16:58

it is nice.


galerie

 A Fistful of Cows  A Fistful of Cows  A Fistful of Cows  A Fistful of Cows

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce