recenze

Cobjacks

Cobjacks

Dnes zavítáme trochu mezi hazardní hry, a to přímo ke karetním hrám, a to pokeru. Cobjacks je vcelku kvalitní zpracování. Podrobnosti se dozvíte ale až v naší recenzi...
A pochopitelně, je to zase starý dobrý poker, ovšem s jedním menším rozdílem. Jelikož se tentokrát jedná o freeware, hra je zcela grátis a když uvážíte, že nabízí vlastně všechno, co od ní lze očekávat, není co řešit. Grafické zpracování sice opět není moc úchvatné (mám takový dojem, že většina karetních her vzniká podle nějakého oficiálně uznávaného postupu. Zdá se mi, že graficky, totiž spousta z nich vypadá řekněme dost podobně). Je fakt, že hlavní věcí je, aby si člověk zahrál a ne aby na úkor takových legrácek, jako je třeba perfektní grafika trpěla zábavnost. Co se týče hudby, k dostání je zde pouze jediná skladba a to od J.S.Bacha.

Pravda, formát midi není totéž jako MP3, ale vystačíme. Tím spíš, že není problém nahrát v podstatě jakékoli další soubory téhož formátu a přehrávat si co je libo. Abych se ale dostal k tomu menšímu rozdílu: nevím, do jaké míry je to u pokeru normální věc, ale zde máte v případě jakékoli výhry ještě možnost tuto částku zdvojnásobit, což v dané chvíli může potěšit. Pokud se tedy cítíte, nadchází náhodné losování libovolné karty s tím, že vám stačí cokoli, co je větší než 8 (eso je považováno za nejvyšší, tudíž žádná jednička). Zadaří-li se, vyhráváte dvojnásobek, když ne, rozlučte se i se samotnou výhrou. Abych řekl pravdu, je těžké hodnotit hru, která je tak podobná desítkám jiných, ale jelikož je u této navíc ta prémiová dvojnásobná možnost, dávám jí něco navíc.

stáhnout hru
Damon

autor
/ Damon

Skóre

70 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie