recenze

Run Rabbit Run

Run Rabbit Run

Jste opravdu ostřílenými, tvrdými hráči, kteří se jen tak něčeho nezaleknou? Plošinovka Run Rabbit Run prověří vaše nervy a schopnosti!
Run Rabbit Run je ruská plošinovka, která vás rozhodně překvapí hned několika svými vlastnostmi. Tak především je to obtížnost, s níž vás hra samotná šlehne přes prsty již po několika málo minutách. Holt ruské podmínky jsou tvrdé jako obejmutí od medvěda, a tak podle toho vypadají i hry pocházející z tohoto prostředí.

Dalším bodem je rychlost. Všechno se zde totiž měří na čas. Jednotlivé úrovně se tak hodnotí podle toho, jak rychle je dokážete se svým králičím avatarem proběhnout či proskákat. A že to kolikrát bude horší, než to vypadá! Cirkulárky, které vás rozřezají na ruský bořč, či nabroušené ostny taktéž nevypadají zrovna přátelsky. Run Rabbit Run nenechá jediný váš nerv klidný a rozhodně vám nic nedaruje. Pokud jste přeci jen psychicky labilnější, nemuselo by pro vás hraní zrovna téhle hry dopadnout také úplně dobře.

Tomu všemu zdatně sekunduje povedený audiovizuál. Je škoda, že coby freeware vyšla jen první kapitola hry. Další kapitoly se dostanou až do připravované placené verze. I tak je to ovšem nezávislý titul, který byste rozhodně neměli minout!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Drticka

Drticka | 05.09.20 v 20:54

super hra

Kalousek100

Kalousek100 | 02.11.16 v 02:13

Dobrá hra.

janice11

janice11 | 27.03.16 v 10:22

Stahovat se mi nechce.

MartyPilsen

MartyPilsen | 11.12.15 v 21:55

docela ujde

hajzlos

hajzlos | 26.07.15 v 21:17

težké


galerie

Run Rabbit Run Run Rabbit Run Run Rabbit Run Run Rabbit Run Run Rabbit Run