recenze

Mayhem Triple

Mayhem Triple

Tisíce lodí s naštvanými králíky prolétly zemskou atmosférou. Jejich počty se každou sekundou zvyšují. Dokážete se jim ubránit a ukončit jejich existenci jednou provždy?
Začínáte jako ostřílený Miguel Carter, který jednoho krásného rána prostě zjistí, že na Zemi přistály tisíce lodí plné po zuby ozbrojených králíků. Ti se rozhodli vyhladit lidský druh. Ano, králíci, čtete dobře. A tak se jako správní muži chápeme své zbraně a jdeme bránit svoji planetu, ať to stojí, co to stojí. Zkrátka takový běžný rutinní úkol.

Mayhem Triple je ulítlou a sakra rychlou akční arkádou, která vám dá přičichnout vskutku k tomu nejlepšímu, co můžete v tomto žánru na nezávislém poli najít. Akce nepolevuje a herní tempo běží jako splašené. Dech mu však nedochází. V pasážích mezi střílením se našlo i místo na vtipné dialogy či možnost nakupovat lepší zbraně za sesbírané peníze. Těšit se však můžeme i na hned několik soubojů s bossy. Mayhem Triple je čistokrevnou akcí, která se rozhodně nemá zač stydět. Tak stahujte, protože tohle je prostě jízda, která vás jen tak nepustí!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

Goldenpig

Goldenpig | 28.06.15 v 22:57

Ujde :)

NADĚJE

NADĚJE | 09.01.15 v 06:38

tolik rajčat přišlo vniveč :D

NADĚJE

NADĚJE | 25.12.14 v 09:19

masakr :)

kokosmen265

kokosmen265 | 23.12.14 v 20:14

krvák

Ja | 20.12.13 v 21:37

Tohle je prostě pecka !!!


galerie

Mayhem Triple Mayhem Triple Mayhem Triple Mayhem Triple Mayhem Triple Mayhem Triple Mayhem Triple

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce