recenze

Xmas Angel

Xmas Angel

Vánoce, vánoce přicházejí... Minimálně jedenáct příštích měsíců si text známé koledy zpívat nebudeme, to nám však nebrání v tom, abychom si nemohli zahrát hru s vánoční tematikou! Vytáhněte sáňky a hurá na věc!
Vánoční soutěž na serveru Velkej Chytrák (logicky v tvorbě her s vánočními motivy) vyprodukovala řadu povedených, ale i řadu méně povedených titulů. Fakt, že se účastník soutěže jménem Xmas Angel objevuje v našem výběru, už naznačuje, že se řadí k prvně jmenované skupině...

... a realita je skutečně taková. Autor Tomáš Zavřel sice ve svém počinu nepředstavil nic originálního, zato nabídl povedenou hratelnost doplněnou o roztomilou vizuální složku. Hlavním hrdinou hry je Santa Claus. Hráčovým úkolem bude vzít Santu pod svá křídla a provést ho desítkou levelů, v nichž bude zapotřebí sbírat rozsypané dárečky. Nic však není tak jednoduché, jak by se mohlo na první pohled zdát. V cestě vám bude stát řada nepřátelských objektů, kterým se musíte vyhýbat, a k postupu do dalšího levelu musíte navíc projít skrz malou bránu, což také není zrovna jednoduché. Chybět samozřejmě nemohou ani nepřátelé, kteří vám také nejednou zatopí.

Hratelnosti není co vyčítat. Občas dokonce překvapí a nabídne kromě stereotypního sbírání dárečků také nějaký logický úkol (např. zbav se min pomocí sudů). Bohužel hra ztrácí krátkou hrací dobou a také obtížností. Dohrát Xmas Angel není problém ani pro nejmenší členy rodiny.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

kokosmen265

kokosmen265 | 10.01.15 v 10:14

santa by měl chodit častěji


galerie

Xmas Angel Xmas Angel Xmas Angel