recenze

CoolDog

CoolDog

Další hra od již velmi známého autora free her, Marca Overmarse, je na světě a vy máte právě možnost si jeho další výtvor stáhnout a vyzkoušet! Možná se vám nebude líbit její vizuální stránka, ale zbylé aspekty vám tento nedostatek bohatě vynahradí...
Pro všechny příznivce hopsaček mám dobrou zprávu. Další hra určená právě jim je tady! Ale, bude je bavit? Alespoň částečnou odpověď se dozvíte níže. Od her, jež patří do velmi početného žánru, očekáváme vždy něco, čím by nás ona hra přiměla k tomu, abychom hráli právě ji, a ne tu druhou, která je nabízena hned vedle ní.

A většinou očekáváme něco originálního na jejím zpracování. Cooldog je originální, jen pokud chcete tu originalitu vidět. Jak název napovídá, ovládat budete psa. Prostě normálního psa, který ovšem drží v tlapkách stříkací pistolku. A za ním stále pobíhá jakýsi myšokrys s vysavačem, který vysává ze země špínu, v podobě zelených „dlaždiček“. A vaším úkolem je, jak jinak, celý pokoj uklidit. Právě tyto pokoje představují jednotlivé levely, takže v prvním se nesetkáte s vůbec žádnými nepříteli, budete pouze skákat a skákat. V druhém pokoji už budete potřebovat vaši pistolku a takhle jde obtížnost hry stále nahoru. Ač se to nezdá, tahle hra je docela zábavná a i když má poněkud dětinské provedení, no, anebo že bych byl už senilní? Jak jsem napsal, Cooldog má dětinské provedení. Ano, je tomu skutečně tak. Už jen to, že ovládáte psa se stříkací pistolkou, který běhá po bytě, aby ukázal myšokrysovi, co má vysát je poněkud…zvláštní. A právě tomuto námětu je i celá hra podřízena svým zpracováním. A grafika je toho zde alfou a omegou. Působí také dětsky, ale zároveň oddychově, nakonec, vše vidíte na obrázku. Zvuky ve hře také jsou, představují průměr a nelze si na ně nějak stěžovat.

Vše dokresluje velmi jednoduché ovládání, kdy si postačíte s kurzorovými šipkami, shiftem a mezerníkem Jak tedy vidíte, hra není nic, nad čím byste si lámali hlavu tři dny, než byste přišli na to, jak se to vlastně ovládá a co je vaším úkolem. Autorovi se určitě povedla další kvalitní hra a podle toho ji i oceňuji.

stáhnout hru
Andrew

autor
/ Andrew

Skóre

71 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce