recenze

Bubble Girl - Golden Version

Bubble Girl - Golden Version

Pryč je doba, kdy hlavními postavami her bývali převážně muži. Ženské hrdinky se hojně vyskytovaly pouze ve specifickém herním žánru, kde jde jen o to jedno. Dalším důkazem, že mezi mužské osazenstvo začínají pronikat i hezké animované slečny, je i dnešní hra řadící se mezi arkády.
Důvod, proč se tato dívka jmenuje Bubble Girl, je samozřejmě úplně jasný. Proč? Čtěte dál.

V této hře ovládáte kreslenou 2D slečnu, jež má úkol velice prostinký. Musí v každé úrovni, do které se dostane, zlikvidovat všechny nepřátele. Jedná se například o takové oranžové koule s křídli nebo bez nich a želvy. Všichni se dají relativně jednoduše sestřelit bublinami, jež vystřelujete ze svého zápěstí a můžete je směrovat nahoru, dolů i do stran. Pakliže splníte podmínky pro postup do dalšího kola, otevřou se dveře sloužící k tomuto účelu. Ve hře můžete procházet zleva doprava a naopak a utíkat tímto způsobem před hordou komplikací. V některých levelech je možno sebrat vylepšení střel, které bohužel uplatníte jen v oné místnosti, ale dokáže pomoci.

Hra má na můj vkus poněkud citlivější ovládání. To může v jistých fázích hraní způsobit menší nesnáze. Ale s trochou cviku se to dá hravě zvládnout.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =


galerie

Bubble Girl - Golden Version Bubble Girl - Golden Version

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce