recenze

Weird Planet

Weird Planet

Je tu další podivná planeta, na kterou jsem byl vysazen. Nevím kdo jsem, proč tu jsem, proč mám v kapse pistoli a proč v dálce vidím přerostlého pavouka, který si na mě brousí kusadla. Zív. To zase vypadá na rutinu. Zabíjej a postupuj... nebo ne?
Jak jsem již napsal. Jsem na neznámé planetě. Postupuji vždy jedním směrem a kosím veliké pavouky, podivné tlusté ovály, sem tam nějakého obřího humanoida, atd. K dipozici mám 3 zbraně. Obyčejnou pistoli, dvě pistole najednou a laser. Náboje se povalují v obřích krabicích. Sem tam nacházím lékarnu, která je také v obrovské krabici, do které by se vešla tuna fáčů. Tak si tak nějak postupuji a ničím ty obludy. Sem tam mě zabíjí a já dostávám možnost uložení skóre na net. Vůbec mi to nejde odeslat, ale to může být můj problém. Co však není můj problém? Ovládání! Je tu podobné jako v Abuse. Tedy klávesnice + myš. Zatím co tam je ladné jako laňka, tak tady je těžkotonážní asi jako Sanny z Vyvolených.

Grafika není zlá. Pseudo 3D. Animace hlavní postavy je trochu moc prkenná. Skoro bych si myslel, že použili motion capture na tanec božského Karla týden po výměně kyčelního kloubu. Obludky se hýbou celkem obstojně. Stejně nebylo moc času si je prohlížet. Jakmile se objeví na obrazovce, tak hned útočí. Hudba a zvuky jsou bez výhrad.

Shrňme si to. Chodička v pseudo 3D grafice. Mírně nadprůměrný grafický háv. Chvalitebná hudba. Hratelnost tak tak... málem bych zapomněl. Mezi nainstalovanými soubory je celkem neškodný Ad-Ware, proto klikejte pouze na soubor Weird Planet.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

Weird Planet Weird Planet Weird Planet Weird Planet Weird Planet

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce