recenze

Marios Exploit 3: Operation: R.E.T.U.R.N

Marios Exploit 3: Operation: R.E.T.U.R.N

Luigi najde obří vejce a podle nepsaného instalatérského zákoníku jej musí vrátit zpátky. Jak ale na to? Vejce je takových rozměrů, že na to náš zeleně oděný hrdina nestačí. Toto je klasická práce pouze pro SUPERLUIGIHO!
Jeto pták? Je to letadlo? Ne, je to instalatér z Itálie.

V předchozím řádku jsem se pokusil naznačit, v čem se bude tato mariovka lišit. Kromě obligátního skákání budete létat. Nejenom z nějaké plošinky na plošinku, ale hlavně budete muset absolvovat celé pasáže, v nichž se ocitnete ve vzduchu. Luigi sám o sobě moc dlouho nevydrží, a tak musíte sbírat zelené mince, abyste nespadli do propasti. Sbíráte také samozřejmě obyčejné mince a likvidujete spousty nepřátel. Rostoucí houbičky však tentokrát chybí, jelikož životy máte dány hned od začátku, stejně jako možnost střely. Nicméně to neznamená, že byste hru měli nějak zjednodušenou. Spíše naopak. Úrovně jsou vcelku dlouhé a při ztrátě všeho zdraví opakujete celé kolo, ať už jste kdekoli.

Celkově se jedná o poměrně svižnou hopsačku, která je vhodná spíše pro zkušenější hráče. Ti snad nebudou tak brzo frustrováni případnými neúspěchy :-).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Marios Exploit 3: Operation: R.E.T.U.R.N	 Marios Exploit 3: Operation: R.E.T.U.R.N	 Marios Exploit 3: Operation: R.E.T.U.R.N	 Marios Exploit 3: Operation: R.E.T.U.R.N