recenze

Super Mario Fangame

Super Mario Fangame

Tento světoznámý instalatér na našich monitorech vyvedl už kdejakou skopičinu, ale jak vidno, stále nemá dost. A tak než byste řekli „hřeben na knír“, je tu Mario ve svém dalším hopsajícím dobrodružství. Jak se mu bude dařit tentokrát? Těžko říct. Úkol je totiž, jako obvykle, nelehký.
Všichni milovníci Maria si jistě přijdou a své. Hord nepřátel a mincí, masožravky vylézající z trubek a mnoho dalších nástrah vás nenechá chvíli v klidu.

Po poněkud zdlouhavém úvodu se nakonec dočkáte. Vaše pole působnosti představuje rozlehlý svět, v kterém budete absolvovat jednotlivé úrovně, a tak si postupně otvírat cestu dál. Pokud budete správně skákat na hlavy svých nepřátel, vyhýbat se četným střelám a nepadat do četných jam, bez problému se dostanete dále. Sbírat mince se rozhodně vyplatí, neboť je to jedna z cest, jak získat život navíc. Další možností je spořádat zelenou houbičku, ale ani její červená verze není zahození. Vždy se tedy vyplatí prozkoumat každý cihlový objekt. Klasické skákání je doplněno několika speciálními pohyby jako například odrazy od stěn. Proto nepodceňujte rady, jež vám budou dány na začátku hry.

Stará dobrá máriovka, která zaujme jak starší, tak mladší hráče. Holt tento klučina má pořád co nabídnout.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

PavelH

PavelH | 12.05.20 v 23:08

Super hra

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 08.07.17 v 16:04

jdem na to mário do boje


galerie

Super Mario Fangame Super Mario Fangame Super Mario Fangame Super Mario Fangame Super Mario Fangame