recenze

Sticky Web

Sticky Web

I lecjaký malý pavouček může být svým způsobem užitečný a dokáže si najít místo ve společnosti. A cože tento živočich dovede ze všeho nejlépe? No přeci spřádat nepřeberné množství pavučin a rozvěšovat je na co nejhůře dostupná místa.
Leží na vás určitá tíha odpovědnosti, která je ještě umocněna časovým limitem. Troufáte si přijmout tento úkol? No stejně nemáte na výběr.

Je Halloween a vy se bez jakéhokoli zájmu potloukáte po zaprášené desce, ale pouze do doby, kdy vám velká příšera udělí úkol v rámci přípravy velké párty. Vytvoření skutečných dekorací po celém domě. Jako správný pavouk budete lézt a skákat po stěnách ve všech směrech. Přitom se snažíte zavěsit pavoučí vlákno. To má svůj počátek a konec a čím delší bude, tím více bodů za něj dostanete. Bodíky jsou velmi žádané, neboť splnění každé úrovně je podmíněno jistou výškou skóre v předem daném časovém limitu. Ke splnění vám napomáhají i roztroušené sladkosti, což jsou body de facto zadarmo. Pozor byste si měli dávat na ostny, sliz a další nebezpečné objekty, jež vám odebírají obsah z konta.

Hra se může pochlubit zajímavou myšlenkou pracovitého pavoučka. Co bych si však dovolil vytknout je absence motivačního prvku. Všechna kola jsou totiž přístupná od samého počátku a vy tak nejste nuceni k postupnému plnění misí. Na druhou stranu se tak nemůže dostavit frustrace, pokud by byla obtížnost na někoho až příliš vysoká.



stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

Sticky Web Sticky Web Sticky Web