recenze

Legacy of Flan 4: Flan Rising

Legacy of Flan 4: Flan Rising

Nebuďte rosol! Buďte chrabrý hrdina, sice rosolovitého původu, který za něco stojí a pokusí se porazit negativní síly, drze se rozpínající na místě, na němž nemají co pohledávat. Nebudete v tom sami. Máte spoustu přátel, kteří se boje rozhodně nebojí.
V této zemi si nikdy s ničím nelámali hlavu. Všeho měli dostatek, všichni se měli rádi a nikdo nikoho za jeho zády nepomlouval. Idylka se však rozplyne v okamžiku, kdy v nedalekém okolí dopadne meteorit a tamní mírumilovné obyvatelstvo je najednou ve velkém nebezpečí.

Roztomilý a barevný grafický kabátek může působit dojmem nějaké dětské hry. V okamžiku, kdy se ponoříte do jednotlivých soubojů s nejrůznějšími potvůrkami, změníte názor. Boje jsou zde dominantní akcí. Vaše parta se bude postupně zlepšovat a měnit. Tuto schopnost můžete přijmout či odmítnout. Nechcete přece, aby všichni členové byli na chlup stejní. Čím vyšší úroveň schopností váš svěřenec získá, tím rozmanitější má škálu útoků a jiných užitečných kouzel. Pohybovat se smíte po poměrně rozlehlé ploše a dokud nenajdete mapu, zmatenost není nic neobvyklého. K orientaci vám slouží šipka zjevující se klávesou shift. Potkáte také mnoho dalších postav, s nimiž se vyplatí pohovořit a vyslyšet jejich požadavky. To je však jen jeden druh úkolů, se kterými se setkáte.

Trnitá cesta je dostatečně dlouhá, a tak hra po jisté době získá nádech stereotypu. Zvláště, pokud bezcílně bloudíte. Nic však nemůže změnit fakt, že se jedná o velmi povedený RPG titul.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

Legacy of Flan 4: Flan Rising Legacy of Flan 4: Flan Rising Legacy of Flan 4: Flan Rising Legacy of Flan 4: Flan Rising Legacy of Flan 4: Flan Rising