recenze

Squish

Squish

Tak tahle plošinovka vám jistě sedne! Poskakování po různých destičkách je totiž až nečekaně dobře hratelné. Vše navíc okořeňuje jeden velmi vypečený prvek. Dlouho neváhejte, Squish rozhodně stojí za to!
Soutěž serveru TigSource ve vytvoření demaků (předělávání moderních her do staršího kabátku) Bootleg Demakes Competition nám přinesla již několik zajímavých titulů. Dalším do řady je Squish. Autor si tentokrát vzal inspiraci z logicko-arkádové hříčky Crush určené pro konzoli PSP.

Squish je na první pohled prachobyčejná plošinovka, záhy ale zjistíte, že nic není tak triviální, jak zprvu vypadá. Na celou herní plochu totiž musíte nahlížet ze dvou pohledů. Po stisknutí klávesy X se plošinky smrsknou do jedné řady a vy po nich můžete jednoduše přecházet. Po opětovném stisknutí magické klávesy se ocitnete na úplně jiném a třeba v klasickém módu nedosažitelném místě. Osvědčená plošinová zábava tak dostává nový rozměr. Originální prvek vás prověří ve slušném počtu dobře zpracovaných levelů, vždy stačí posbírat všechny puntíky a vyhledat exit. Squish je skutečně povedený kousek. Byla by škoda ho nevyzkoušet!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Squish Squish Squish