recenze

Haritama

Haritama

Dnes máme další libový kousek pro všechny milovníky nejrůznějších shoot 'em uppů. Předem vás však musím upozornit – Haritama není jednoduchý titul a pro jeho pokoření budete potřebovat pevné nervy a přesnou ruku…
Za touto gameskou stojí autor, který si říká replicorn. Na Freegame.cz jsme od něj již publikovali slušný remake Pipe Dream - Pipeful Sunday. Dnes se však od procvičování mozkových závitů uchýlil k nekompromisní akci.

Vstupte do kokpitu plně ozbrojené stíhačky, akce začíná. Váš úkol je klasický – střílet všechny protivníky (pozemní i letecké) a přežít co nejdéle. Máte celkem tři životy, což je krutě málo. Nepřátelé jsou totiž velmi silní a navíc útočí ve slušném počtu. Pokud se jim nebudete stíhat rychle vyhýbat, pak vám nepomůže ani laser střílící na všechny strany. Poslední záchranou před krutým nápisem game over je bomba s ničivým účinkem. Disponujete ale omezeným počtem takových výbušnin, takže s nimi rozhodně neplýtvejte! Vcelku minimalistické zpracování plně postačuje navození solidního herního zážitku. Hodně štěstí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 12.07.17 v 07:22

něco podobného jsem už kdysi hrála

Oldřich | 09.06.09 v 10:08

Něco se tu najde


galerie

Haritama Haritama Haritama

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce