recenze

Around the World in 33 Days

Around the World in 33 Days

Podivný, malý, kulatý ninja se rozhodl zachránit svůj kmen a vy budete při tom. Čeká vás hned 33 úrovní, které jsou originální, rozmanité a ne zas až tak snadné. Provalte si cestu k cíli, než vám vyprší čas, nebo vyhrajte volejbalový zápas. Nudit se rozhodně nebudete.
Žádné ruce, žádné nohy, a tak se budete především valit vpřed.

Hra je rozdělena do konkrétních světů a v každém z nich se budete potýkat s několika úkoly. Jejich zadání je v každém světě v podstatě stejné, přesto vám to ani nepřijde, respektive nebude vadit. Tento titul je totiž neuvěřitelně návykový a s velkou dávkou hratelnosti a originality. Jednou si musíte proskákat cestu skrze ostny po plošinkách, otevřít dveře a najít východ, abyste v dalším kole ve zběsilém tempu hledali a sebrali dostatečný počet hrušek. Asi nejvíce se mi líbili hříčky, které působí jako takové minihry. Těšte se na takový malý Guitar Hero, nebo pinkací volejbálek.

Hrdinu ovládáte pouze válením vpřed a skokem, přičemž se budete vyhýbat bodákům, šípům a jiným záludnostem. A jelikož jste dokonale kulatí a ovládání perfektně citlivé, musíte si dávat pozor. Naštěstí jsou tu checkpointy, ale i přes jejich výskyt brzy zjistíte, že hra nepatří mezi nejlehčí. No, aspoň vám déle vydrží. Osobně dnešní kousek považuji za takový malý skvost na freeware scéně. Za zmínku ještě určitě stojí povedená grafika a oproti mým zvyklostem zmíním i hudbu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =


galerie

Around the World in 33 Days Around the World in 33 Days Around the World in 33 Days Around the World in 33 Days Around the World in 33 Days

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce