recenze

Remaddening

Remaddening

Chvátám, chvátam a nemám chvíli klid, každá chyba smrt má může být… hopsačka lehce šílenějšího tempa, ve které budete běhat okolo stále se proměňujícího kruhu. Dovedete udržet nastolenou rychlost a zůstat v běhu nějakou tu delší dobu?
Vyberte si některý z herních módů a pusťte se do toho.

Ať už si zvolíte jakoukoli variantu, všechny jsou v podstatě stejné a nejhratelnější je nejspíše hned ten první, klasický. Ovládáte malého panáčka, který z kdovíjakého důvodu (je to prostě tak) skáče okolo kruhového zařízení, z něhož se neustále generují další a další překážky ve stylu ostnu, plošinek a jam. Běží vám čas a vzdálenost a vy nesmíte ztratit ani vteřinu, neboť za zády máte smrtící laser. Takže nyní nejenom, že musíte dávat pozor na každý krok, ale také musíte parádně spěchat.
S ostatními režimy je to de facto na stejné bázi. Jednou se však nemůžete vracet a běžíte neustále vpřed, podruhé je to zas režim pro úplné začátečníky a je to docela nuda.
Za zmínku tak ještě stojí mód založený na náhodně generovaných pastech.

Takže? Je jen na vás, co si zvolíte, ale žádný zázrak nečekejte. Je to titul je na krátkou dobu hraní. Nakonec si můžete ještě změnit barevné schéma herní obrazovky, pokud byste si třeba chtěli hru ještě tím, že při hře skoro nic neuvidíte :-).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

MarieH

MarieH | 29.05.20 v 21:12

dobrá hra.

PavelH

PavelH | 27.10.16 v 16:39

Zajímavá hra.


galerie

Remaddening Remaddening Remaddening Remaddening