recenze

HeroZero

HeroZero

Hodit na sebe podivný kostým, začít se poflakovat po okolí a pomáhat sousedům z vás sice superhrdinu neudělá, ale to vám příliš nevadí. Hlavní je, že tomu věříte. HeroZero není superhrdinská hra, je to hra na superhrdiny, což je podstatný rozdíl.
Svou herní náplní je velice podobný populární pecce Shakes & Fidget. Dávka humoru, nadsázky, plnění úkolů a PvP bitvy na vás čekají i zde.
Po vytvoření vašeho hrdiny se vrhnete do víru nejrůznějších akcí, jejichž výsledkem bude ranec zkušeností a peněz.
V první řadě tu máme energii. Na každý den máte určenou základní dávku a po jejím vypotřebování si ji lze dokoupit za herní peníze. Tuto energii spotřebováváte na časově určené úkoly. Ty se sice odehrávají automaticky, ale kromě shrábnutí odměny je také třeba mít určitou kvalitu – to platí pro bojové mise. Časové mise jsou pouze o čekání.
Dále je tu možnost práce. Za tu získáváte pouze peníze, nicméně při absenci energie a přes noc je to jediná rozumná volba, jak ze hry něco získat. Plněním úkolů a prací získáváte peníze a zkušenosti. Zkušenosti zvyšují váš level, vaše reputace roste, dostáváte obtížnější úkoly a odemykáte nové lokace. Peníze zase slouží na nákup atributů nebo vybavení.
V PvP části bojujete (opět za speciální energii) proti ostatním hráčům a získáváte reputaci a pár mincí, stejně tak dobře je lze ovšem ztratit.
Nechybí různé boostery, například na zvýšení odměny, snížení časových intervalů apod. Mimo hlavní mise jsou tu i vedlejší questy, které vám dají další odměnu např. podle toho, co nového uděláte, kolik vyhrajete duelů a tak dále. Nechybí ani možnost připojit se do týmu a bojovat proti ostatním klanům.

Všechno je zabaleno do humorného kabátku, nejste žádný superhrdina a místo epických bitev proti bossům bojujete proti úřednímu šimlu nebo partičce malých dětí na ulici. Je to vtipné a pro občasné hraní dokáže zabavit.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 12:20

text příspěvku

Laugher

Laugher | 05.09.15 v 00:39

Všechno je zabaleno do humorného kabátku


galerie

HeroZero HeroZero HeroZero HeroZero HeroZero HeroZero HeroZero HeroZero