recenze

Pen-Go: Arctic Trouble

Pen-Go: Arctic Trouble

Tučňák na záchranné misi své milé tučňačky. Bude muset projít několik levelů, ve kterých bude kladen důraz na myšlení, ale i rychlost. Povedená arkádka s logickými prvky, která ukazuje, jak je důležité míti Game Maker.
Po úvodním intru se ocitáte ve světě dveří a bloknutých průchodů. A tak musíte plnit jednotlivé levely, abyste získali potřebný počet hvězdiček a dostali se dále.
Pokud jde o samotné úrovně, jsou rozlišeny (barevně) na tři typy. Máte tu logické, ve kterých musíte získat klíč a otevřít truhlu. Za tímto účelem řešíte hádanky ve stylu posouvání kamenů, mačkání čudlíků a tak podobně. V časovce si zase musíte najít a proklestit cestu k cíli. A nakonec „sběratelské“ levely. Ty splníte sesbíráním všech diamantů. I když se nejedná o zcela logické úrovně, mozek bude zapotřebí i zde. Ona ta tlačítka a posuvné objekty jsou zkrátka všude, a když bez rozmyslu spadnete bez šance zpátky, musíte se zamyslet, úroveň restartovat (enter) a začít znova.

Velmi příjemně strávená doba u této hry.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Sůvička

Sůvička | 31.12.16 v 12:13

Dobrá hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 12.08.16 v 09:17

tučňáček

hypnotyzer

hypnotyzer | 21.02.15 v 09:05

malý roztomilí tučnák ale zlobiví

Janička1

Janička1 | 02.01.15 v 11:45

fajníčkové


galerie

Pen-Go: Arctic Trouble Pen-Go: Arctic Trouble Pen-Go: Arctic Trouble Pen-Go: Arctic Trouble Pen-Go: Arctic Trouble Pen-Go: Arctic Trouble