recenze

Ninja Fortress

Ninja Fortress

Vydejte se v podobě odvážného a neohroženého ninji na nebezpečnou cestu za dobrodružstvím. Překonávejte lstivé překážky, které se vás snaží dostat do záhuby. Svými skoky a chvaty skolte každého nepřítele, jenž se vám postaví do cesty. Zbraně nepotřebujete, sázejte na svůj důvtip.
V ninja fortress si přijde na své každý milovník okázalých přemetů, díky nim se dostáváme do dalších etáží či přeskakujeme všemožné nástrahy. V širém okolí na nás již netrpělivě čekají ostré bodce, o něž se velmi snadno poraníme.

Ovšem nemusíme se příliš obávat, že bychom snad skončili v prvním levelu. Arkádka poutá svým jednoduchým a intuitivním ovládáním, které zvládnou i děti. Právě naši nejmenší naleznou ve hře největší zalíbení již díky široké škále pohybů a také díky absolutnímu nenásilí.

Utrpíme-li menší či větší zranění, vracíme se bez milosti na začátek levelu. Na druhou stranu se nemusíme obávat, že po chvíli neúspěšného snažení bychom dospěli ke kolonce GAME OVER s nutností veškerá kola opakovat.

V každém levelu si potrénujeme svou fantazii a dospějeme ke zdánlivě nemožným akrobatickým kouskům, kterých za normálních okolností nedosáhneme.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 13.09.16 v 19:08

skákačka


galerie

Ninja Fortress Ninja Fortress Ninja Fortress