recenze

Original Mini Games

Original Mini Games

Je-li člověk ve stresu, neuškodí si odpočinou u nějaké nenáročné hříčky. Dnes jich máte k dispozici hned několik. Každá z nich je originální, zvláštní a má něco do sebe. Zahrajte si tedy až ve čtyřech tyto nezaměnitelné gamesky.
Je to jednoduché, rychlé a zadarmo. Kdepak, na jídlo teď není čas. Musíte vyzkoušet všech dvanáct miniher a pak se pustit do boje o nejlepší skóre.

Kde jen začít? Myslím, že nemá cenu rozepisovat každou hru zvlášť. Jsou si sice v něčem podobné, ale každá je o něčem jiném. Směrové šipky budou potřeba takřka vždy, stejně jako váš postřeh, přesná muška, nebo rychlý orientace v prostředí. Budete mířit na terče, střílet po ostatních soupeřích, nebo uhýbat před falešnými tóny z harmoniky francouzského rádoby hudebníka. Princip spočívá vždy v tom, zůstat jako úplně poslední, popřípadě být první v cíli. Každá hra je svým způsobem vtipná. Když se například snažíte odpovídat na otázky kovboje. Pakliže nebudete dostatečně rychlí, respektive nestisknete včas tu správnou směrovou šipku, jste mrtví. A vůbec nejde o smysluplnost položených otázek.

Jako celek je tento titul relativně zábavný. Ale hrou proti umělé inteligenci si jistě neužijete tolik zábavy jako v případě, že byste v těchto bizarních hříčkách porazili skutečného protivníka.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 21.02.17 v 17:31

toto mě nezaujalo


galerie

Original Mini Games Original Mini Games Original Mini Games Original Mini Games