recenze

Swipe Basketball 2

Swipe Basketball 2

Řádění pod bezednými koši, ve kterém otestujete svůj odhad a přesnou mušku. Bojujte proti časovému limitu i proti soupeřům v souboji jeden na jednoho v této povedené basketbalové hře.
Street basketbal v pěkném 3D podání. V sérii levelů na vás čekají rozmanité a stále obtížnější úkoly, jako vstřelení určitého počtu bodů, souboj s časem nebo skórování několika střelami po sobě. Dojde také na duely s bossy, při kterých otestujete postřeh a rychlost. Hru ovládáte pomocí dotykového displeje. Na koš házíte „švihem“ prstu po displeji, přičemž se snažíte trefit do vyznačeného místa na postranním sloupci. Pozice se mění vzhledem ke vzdálenosti, takže musíte pro každý hod použít jinou sílu. Postupem dál se pak úkoly mění, vy získáváte zkušenosti, peníze a také odemykáte nové části výbavy pro své postavy.
Při souboji s bossy musíte nejen střílet, ale také kličkovat a blokovat soupeře. Díky tomu není hra stereotypní a zachovává si slušnou motivaci pro další hraní. Počet her je omezen nepopulární energií, která se naštěstí doplňuje solidním tempem.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

Laugher

Laugher | 17.06.15 v 00:16

Vyzkoušíme.


galerie

Swipe Basketball 2 Swipe Basketball 2 Swipe Basketball 2 Swipe Basketball 2 Swipe Basketball 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce