recenze

Neva

Neva

Vesmírné a barevné dobrodružství, do něhož se dostane naše hrdinka, je plné skákání, soubojů, ale také puzzloidních fází hry. Dokáže si probít cestu skrz četné překážky a splnit svůj úkol? Toť otázka, na kterou třeba najít odpověď.
„Mamko a taťko, utekla jsem z našeho vyhřátého domova a vašeho dobrého jídla, protože mám důležité poslání, o kterém sama moc nevím a stejně byste to nepochopili. Líbá vaše dceruška.“ Tak takto zhruba začíná dnešní hra…

Ovládáte slečnu lepých tvarů, se kterou budete v první části hry především skákat a bojovat. K hopsání vás donutí mnohé plošinky a můstky, které jsou jedinou možností jak překonat blízkou propast. K rozsáhlejším mezerám je nutné zapojit také běh. Neustále se kolem vás rojí podivné objekty a individua. Ty musíte ničit, jinak si smlsnou na vaší životní energii, o což žádný hráč jistě nestojí. Za chvíli se proskáčete k bráně. Po vstupu do ní se ocitáte v druhé fázi hry. V té se jedná o co nejrychlejší zničení šestiúhelníků příslušnými klávesami. Nic obtížného, pravda, ale hru to přijemně změní.

Hra s dobrou hratelností a sympatickou grafikou, která je na určitých místech doplněná také dabingem, kterou byste měli vyzkoušet.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

Neva Neva Neva