recenze

Syberia

Syberia

Mladá právnička Kate Walkerová přichází na Android. Působivá adventura Syberia ve skvělé grafice s vynikající atmosférou a příběhem neztratila konverzí nic ze svého kouzla.
Hra se v žádném ohledu neliší od své PC předlohy. Ve hře ovládáte mladou holčinu (se skvělou figurou), která má za úkol uzavřít smlouvu o prodeji továrny od Anny Voralbergové. Situace se lehce zkomplikuje, když se Kate dozví, že Anna zemřela. A tak se vydáváte hledat nového dědice – bratra Hanse. A tady se situace komplikuje už pořádně.
Atmosférická adventura se vším všudy. Procházíte jednotlivými lokacemi, sbíráte předměty, hledáte jejich uplatnění při řešení logických hádanek a mluvíte s postavami, které vám odkrývají příběh a celé pozadí událostí. Aktivní místa vidíte okamžitě v každé místnosti, takže nějaké záseky se nekonají. Hra je doprovázena dabingem postav a specifickou atmosféru dotvářejí mechanické stroje, roboti a udělátka kolem. Celé to má jen jeden háček – plná hra stojí zhruba 200 Kč a verze zdarma vám nabídne poměrně malou ochutnávku. Na druhou stranu, Syberia je titul, kde o této investici budete minimálně uvažovat. Při nejhorším si připomenete tento fantastický titul a vyzkoušíte, jak vám na vašem zařízení funguje (než si hru stejně koupíte).

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

JYupWMLW

JYupWMLW | 09.04.24 v 21:02

1

BastienBax

BastienBax | 20.02.18 v 19:25

Tak to je mazec :D Jedna z mích nejoblíbenějších adventur,hrál jsem i dvojku a tohle mi připomnělo že bych je mohl zas nainstalovat....Nádherná grafika (na tu dobu ),spousta trápení mozečku...za mě jen doporučuji :D

vlastik1976

vlastik1976 | 20.02.18 v 10:56

Velmi působivá hra,krerá vás do děje vyloženě vtáhne a časem už nemyslíte na nic jiného než na Kate a jak jí pomoct. Kde co hledat a jak přijít na zapeklitý háček,který vás pošle zase o kousek dál. Má to děj,smysl a vše co k tomu patří......užil jsem si jí s přítelkyní absolutně naplno.

assaly

assaly | 19.10.16 v 17:25

neznám

Vanda | 25.01.15 v 15:57

Ja ma syberii doma na pc a super.Rada bych sehnala na tabletandroid 4.2.2,nevite kde sehnat?Na obchod play nemam kartu ani moznost platby.Rada zaplatim a koupim,jen nevim kde.Poradte prosim.Dekuji

frod0pipin

frod0pipin | 01.01.15 v 10:31

pěkné


galerie

Syberia Syberia Syberia

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce