recenze

Rolling Coaster

Rolling Coaster

Chybí vám nějaká výborná arkáda? Máme pro vás malé překvapení v podobě tohoto freeware výtvoru. Jedná se vskutku o tuze chytlavou hru, kde budete ovládat kuličku a projíždět velmi šílenými tratěmi. Koulet se budete po různých ostrovech a různých tratích. Na nic nečekejte a čtěte dál.
Princip hry není úplně originální, ale naplň je neskutečně zábavná. Jak už jsem napověděl v perexu, budete ovládat kouli a snažit se projet určenou trať co nejrychleji. Máte tři vlastnosti, které vám pomohou. První je boost, který budete používat asi nejčastěji, druhý je zpomalení času (velmi užitečná věc) a třetí je skok. Musíte si dát trošku pozor, jelikož každá akce spotřebuje něco z energie, která se sice doplňuje, ale vyčerpá se opravdu rychle.
Tratě jsou různé a k tomu abyste se dostali na další druh ostrovu, musíte nasbírat dostatek kreditů. To stejné platí i pro odemykání nových míčků a balónků. Grafika je velmi slušná na freeware hru a to stejné platí o zvukové stránce. Hru si může zahrát opravdu každý, ale je dobré se podívat do options na ovládání. Přeji obrovskou zábavu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Kalousek100

Kalousek100 | 11.07.17 v 11:05

Dobrá hra.


galerie

Rolling Coaster Rolling Coaster Rolling Coaster