recenze

NekoBall

NekoBall

Kočičí hlava místo míčku a sladké laskominy místo cihliček - to vše na vás čeká v této asijské předělávce legendárních her Arkanoid a Breakout, která zaútočí na vaše herní srdce pomocí všem dobře známého míčku a pálky.
Když Atari vytvořilo v roce 1976 Breakout asi netušilo, jak velkou řetězovou reakci spouští. Když se pak k tomu v roce 1986 přidala ještě hra od Taita nazvaná Arkanoid, už to nešlo zastavit. A boom různých klonů, remaků i variací na neustále omílané téma se valí na hráče dodnes. Jednou z her, která v tomto duchu pokračuje je asijská gameska jménem Nekoball, kterou vytvořil asijský vývojář Shimaguni Yamato.

Ačkoliv je hned na první pohled poznat, že jde jen o další Arkanoid, je hra svým zpracováním vcelku originální. V Nekoballu je totiž míček nahrazen hlavou kočky a cihličky zase různými cukrovinkami a pochutinami. Cihličky vypadají velmi vábně a hraní této gamesky možná vyvolá u některých jedinců touhu vybrakovat ledničku, ale na druhou stranu - proč ne?

Důležité je zmínit i různorodé chování jednotlivých cihliček a taky intra, z nichž nebudete mít kromě pohledu na kočičí bojovníky vůbec nic, protože hromada rozsypaného čaje je pro našince zatím stále problémem.

Pokud gamesku nevypnete úplně, můžete po ztracení všech životů pokračovat ve hře znovu v levelu, v němž jste skončili. Gameska běží v nějakém zajímavém grafickém režimu, který na některých počítačích nelze provozovat a tak někomu možná ani nepůjde spustit. Komu se to ale povede, bude odměněn sladce vypadající dobře hratelnou hrou.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

NekoBall NekoBall NekoBall NekoBall NekoBall

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce