recenze

The Great Stroke Off

The Great Stroke Off

Adventur není nikdy dost a těch kvalitních obzvláště. Jistě se nebudete zlobit, když vám i dnes přineseme jednu takovou hru, kde zažijete spoustu zábavy a nevšedních zážitků. Výhodou je, že The Great Stroke Off je nelineární a můžete ji zakončit dle libosti.
Když začnete trochu důkladněji prozkoumávat sekci adventur, můžete tam najít různá dílka. Od méně kvalitních her jako Joe's 48 hour Quest až po výborné kousky typu Pět kouzelných amuletů. Dnešní The Great Stroke Off je pak takový lehký nadprůměr. Nelze říci, že by byl ani vyloženě špatný, ani vyloženě výborný.

Autor s nickem Barbarian a jeho kamarádi sází na klasický motiv, který do popředí dostaly hry jako Maniac Mansion nebo Monkey Island. Pokud mi nerozumíte, tak jsem tím chtěl říci jen to, že hlavní důraz je zde kladen na jemný humor a přehledný systém. Nutno říci, že v dnešním případě má interface jemné trhliny, protože jste-li aktivními hráči adventur, zcela nepochybně jste zvyklí provádět různé akce automaticky. Zde ale budete muset dělat vše pěkně postaru. Netvrdím, že jde o nějakou výraznou chybu, přesto mohli na tom autoři zapracovat mnohem více. Co se týče příběhu, tak ten vás pak zavede do jednoho zábavního parku, kde se budete moci dosytnosti vyřádit. Jméno tohoto parku je Stickz & Ballz a vy budete muset splnit jeden z několika úkolů. Já jsem se soustředil na sběr namodralých koulí, které jsem nosil jednomu místnímu jedinci.

Technické zpracování pak zaslouží pochvalu. Vše je velmi pěkně a detailně nakresleno a až na trochu slabší interface, nemám v této oblasti skutečně co vytknout. Délka hry je pak přiměřená, občas je atmosféra doprovázena dabingem. Namluveno bylo skutečně jen několik málo textů. The Great Stroke Off je prostě adventura do nepohody a fandíte-li tomuto žánru, mohu vám ji vřele doporučit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

masik_18 | 05.09.06 v 20:41

kolik těch blbejch míčků mám najít? mám 4

Melian | 17.07.06 v 11:21

vůbec nevím, jak dál! našla jsem jeden míček v koši u Killer Klowna, vím o dalším v záchodech, ale ten v záchodech nemůžu vyndat a jinak nevím. pomozte mi!!!


galerie

The Great Stroke Off The Great Stroke Off The Great Stroke Off The Great Stroke Off The Great Stroke Off

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce