recenze

Fatal Dash 2

Fatal Dash 2

Boulder Dash. Znáte? Kdo by ne! Je to snad nejčastěji remakovaná (klonovaná) hra. Tu původní sérii z 80-tých let jsem měl rád. Našlo se i mnoho klonů, které se stále vyhřívají na mém pevném disku! Jak dopadl Fatal Dash 2? Klikněte na recenzi a uvidíte.
Kdyby Peter Liepa tušil, když v roce 1984 vydával prvního Boulder Dashe, co spustí za lavinu. S panáčkem (Rockfordem) sbíráte diamanty a vyhýbáte se kamenům a různým obludkám. Geniální mix logicko-akční hry se brzy rozšířil snad na všechny platformy té doby... a klony vznikají dodnes! Kdyby se opravdu našel někdo, koho by Boulder Dash minul, tak ať si prostuduje tento článek - Boulder Dash, aneb legenda, která neumírá!

Po troše teorie pojďme na akci. Mrkneme se Fatal Dash 2 rovnou na zoubek. Hra obsahuje 3 módy. První je klasický singleplayer, kde musíte nasbírat určený počet diamantů v určeném čase. Druhý mód je pro dva hráče najednou. Jmenuje se bratrství a jde o to, abyste společnými silami zvládli úroveň. Třetí a poslední mód je také pro dva, ale jde o death match. Máte zbraně, munici a jdete si s protihráčem po krku.

Tak tedy, udrží se Fatal Dash na mém hard disku? Rozhodně ano! Ostaně vše shrnul autor na své stránce! Cituji: "Táto hra má celkom skvelú grafiku, 3d zvuky, midi hudbu a ťažké levely." Já s ním souhlasím...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

Fatal Dash 2 Fatal Dash 2 Fatal Dash 2 Fatal Dash 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce