recenze

Frog Hunt

Frog Hunt

Hra od tvůrců návykové arkády Icy Tower? Už jen to by mělo zaručovat dlouhotrvající zábavu. Zda-li tomu tak skutečně bude, či se hra zařadí mezi stádo ničím nezajímavých her, o tom se dočtete v této recenzi.
Sousloví Icy Tower určitě není pravidelným čtenářům FreeGame neznámé. Sám jsem na této hře prožil několik desítek hodin života. Ačkoliv je IT velice jednoduchou, ba primitivní hrou, měla něco, čím vás přikovala k židli. Mluvím o návykovosti, samozřejmě. Bohužel, nové dílko Free Lunch Design tuto vlastnost nemá. Pojďme se na něj podívat pěkně zblízka.

V roli chlapce Peta se objevujete na herní ploše, která je z většiny porostlá trávou. Z ničeho nic se kolem vás začnou objevovat žáby a vaším úkolem je samozřejmě je všechny pochytat. Za každou chycenou žabku dostanete 100 bodů, které se vám následně připíšou na skóre. Žáby jsou ovšem vcelku rychlé, musíte tedy vynaložit velké úsilí na jejich chycení. Aby to ovšem nebylo tak jednoduché, sem tam se po obrazovce prožene stádo slonů, které v upraveném trávníku zanechá stopy tak obrovské, že by se z nich nejeden Angličan sesypal. Vy se samozřejmě musíte slonům vyhýbat, stejně jako kráterům, které po nich zůstávají – kontakt s nimi znamená konec vašeho snažení. To je vše, více od této hry nečekejte.

Grafika hry je veskrze průměrná, což se ostatně dá říci i o zvuku. Celá hra by se nakonec dala hodnotit jako lehce nadprůměrná, což vyplývá i z hodnocení. Bohužel, ale je to tak. Tentokráte se Free Lunch Design se svým dílem nevytáhl.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

John Beak | 07.08.06 v 15:55

Až do posledního odstavce jsem si myslel, že se nás autor snaží tahat za nos a uvařit hodně zábavy z toho, že nás přesvědčí, že to je normá,lní podprůměrná hra. Ne. Promiňte, pane Růžička, ale tuhle hru jste naprosto nepochopil.
Kdo chce znát pravdu, ať si přečtě readme :)
Ten nápad byl geniální. Ta hra je přesně na to, aby si ji člověk zahrál jednou, pochopil o co jde, zasmál se a smazal to. Nulu bych tomu určitě nedával, ale ani bych nešel do výšin. Tahle hra měla být vydána na Apríla s nějakým hodně dobrým hodnocením a jedním dobře označeným odstavcem se spoilery...
Triple T: Ahojky :)

Triple T | 27.05.06 v 13:27

Jestli si nejaka hra zaslouzi 0%, je to Frog Hunt. Vypada to, ze jej recenzent zcela nepochopil - doporucuju procist readme nebo stranky FLD.


galerie

Frog Hunt Frog Hunt Frog Hunt

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce