recenze

Kieth Goes Painting

Kieth Goes Painting

Pomozte sympatickému natěračovi vymalovat šéfův byt a dokažte mu tak, že jste nejlepší. Hratelnost, stejně jako zpracování, je na velmi slušné úrovni a nebýt trochu vyšší obtížnosti a několika chybiček, jednalo by se o jednu z nejzajímavějších arkád.
Vzpomínáte si ještě na vcelku originální počin Battle Painters? Nepamatujete-li si na něj, nevadí. Ve své podstatě se jednalo pouze o to, že jste museli štětcem pomalovat co největší část plochy a získat tak vítězství na svoji stranu. Tuhle gamesku zmiňuji samozřejmě zcela záměrně, jelikož i dnes půjde o malování!

Na plátno ale tentokrát zapomeňte. Vaším úkolem bude vymalovat veškerý nábytek společně s některými spotřebiči v domě vašeho šéfa. Přesný počet máte zadaný v levé spodní části obrazovky a je jen na vás, jak se s tím vypořádáte. Základ je sehnat barvu. Ta se povaluje na různých místech a mnohdy její získání nebude vůbec snadnou záležitostí, protože vám život budou ztrpčovat různé překážky. Kromě nich ale můžete narazit i na užitečné pomůcky. Jedná se například o váleček, který vám výrazným způsobem zrychlí vaše natěračské tempo, či héliem plněné nafukovací balonky, jež vám dovolí skočit mnohem výše nebo vás dostat z nepřístupné oblasti. V průběhu plnění vaší mise ovšem narazíte i na několik nepřátel. K dispozici naštěstí máte zbraň, takže jejich likvidace by neměla být vůbec žádným problémem.

Bohužel hra má několik slabších míst. Jedním z nich je vizuální stránka. Ne, že by byla výslovně špatná, ale celé prostředí mi připadalo takové nemastné neslané. Jistě také nepotěší velikost archívu, a také slabší délka. Celá hra je napsaná v Javě. Budete-li mít při spouštění problémy, doporučuji zavítat na oficiální stránky Javy a stáhnout si potřebný software. Celkově lze ale Kieth Goes Painting hodnotit kladně. Máte-li rádi příjemné oddechovky, pak rozhodně stahujte. V opačném případě stojí ale vše za zvážení, protože velikost není nejmenší a skutečně lze sehnat mnoho lepších her, které mnohdy nemají ani třetinovou velikost. Konečné rozhodnutí tedy nechám pouze na vás. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =


galerie

Kieth Goes Painting Kieth Goes Painting Kieth Goes Painting