recenze

Alley Cat 2

Alley Cat 2

Jsi kočka, jsi kočka, jsi kočka a perfektne urobená. Jsi krajšia než obloha nočná, než modlitba na kolenách. Jsi kočka, jsi kočka, jsi kočka a pre mňa si jediná z žien, v tom najhoršom pekle ťa počkám. Ak povieš, že ľúbiť ťa, ak povieš, že ľúbiť ťa, ak povieš, že ľúbiť ťa, povieš, že ľúbiť ťa smiem…
Tak, dost srandiček. Začněme od píky. Jste černá kočka, která se narodila v roce 1984 na PC a Atari 800. Ač se to možná nezdá, tak verze pro Atari byla ve všech aspektech mnohem a mnohem lepší, než-li její sestřička z PC. Grafika, hudba, zvuky, hratelnost.. byla to moje oblíbená hra.

Tak, o co v Alley Cat 2 jde? Jak jsem již psal, jste kočka - toulavý kocour - a snažíte se dostat za svojí milovanou číčou. Vypadá to tak, že stojíte před domem a přes prádelní šňůru se snažíte dostat do některého z mnoha oken. V každém na vás čeká nějaký úkol. Vyčistit sýr od myší, sníst ryby z akvárka, vypít všechny misky s mlékem... téměř v každé místnosti se vám to bude snažit znepříjemnit koště, které vás bude vymetat ven.

Technická stránka je průměrná. Alley Cat 2 je totiž remakem té staré PC verze. Sice nevypadá tak hrozně jako originál, ale přeci jenom si myslím, že i ta původní Atari verze byla lepší než tento klon.

Alley Cat 2 je slušným remakem dnes již skoro legendy. Téměř původní grafika, nepřesvědčivá zvuková kulisa a nevyvážená hratelnost však z tohoto kousku udělaly záležitost asi jenom pro pamětníky...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =


galerie

Alley Cat 2 Alley Cat 2 Alley Cat 2 Alley Cat 2