recenze

High

High

V dnešní recenzi se proletíme hezky v oblacích. Ptáte se, jak je to možné? Tato hra se totiž odehrává hodně vysoko nad mraky a vězte, že nepatří zrovna k nejlehčím titulům.
Když jsem usedal k této hře, myslel jsem si, že mě už žádná hra nepřekvapí. Tato hra to změnila, neboť mě dokázala pobavit a zároveň rozzuřit k nepříčetnosti. Hlavním rysem recenzované hry je totiž veliká náročnost a to zejména po stránce hratelnostní.

Ve hře dostáváte do rukou kuličku s jejíž pomocí musíte vysbírat všechny křížky rozházené po celém levelu. Jakmile všechny seberete - objeví se před vámi portál a ten vás už odnese do dalších úrovní. Hraní vám trochu komplikují jezdící plošinky, na které si musíte naskočení doslova odpočítat - jinak skončíte v hlubinách nebe. Hlavním negativem je ale ovládání, jež je ovšem zřejmě ztvárněno úmyslně.

Ať tak či onak - máte před sebou možnost stáhnout do počítače velice originální, ale také na druhou stranu velice těžký a náročný titul, který se u některých hráčů může sčítat na hodiny prosezené u počítače.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

High High High

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce