recenze

Frog 3D

Frog 3D

Existují minimálně tři důvody, proč bych nechtěl být zvířetem, jako je žába. Ve vývojovém žebříčku bych měl blíže ke hmyzu než k savcům, kapacitu mozku menší než většina teroristé Blízkého východu a... musel bych překousnout fakt, že o mě vznikají hry, jako je tahle.
Určitě ten typ her všichni znáte - žabka chce mermomocí přešupajdit přes dálnici, na které panuje čilý provoz, a následně přes řeku, kde čekají hladové ryby, působící dojmem, že nežraly dlouhé týdny.

Mám tuto specifickou herní větev rád a jsem podobným titulům ochoten odpustit grafické, logické i jiné chybky, avšak všechny do jedné se obvykle s úctyhodným odstupem dívají na záda německému králi a zároveň jedné z nejšťavnatějších freewarovek jedenadvacátého století - Moorfrosch. Nejinak tomu je i v případě Frog 3D, která má s Moorfroschem stejný maximálně ten obsah.

Frog 3D ale přesto není až tak úplně k zahození, na pár chvil totiž spolehlivě zabaví, byť vás "odmění" i četnými bugy a ošklivou, neskutečně hranatou 3D grafikou. A pokud chcete těch žab rovnou co nejvíc, kromě již zmiňovaného Moorfrosche můžete sáhnout po zdaleka ne tolik výrazném Mega Froggeru... Kvák! :)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

NADĚJE

NADĚJE | 26.02.15 v 07:47

žába si přes silnici skáče, je jen na vás zda jicelou přeskáče :)


galerie

Frog 3D Frog 3D Frog 3D Frog 3D